En Başarılı İntern Doktor' Ödülü Dr. İbrahim Halil ÇELİK layık görüldü.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı' Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor' Ödülü Dr. İbrahim Halil ÇELİK layık görüldü.

PAYLAŞ
Gazete Acil -

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülü Dr. İbrahim Halil ÇELİK layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) derneğinin kuruluş amaçları içerisinde  yer alan ;      

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,  
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,  

Bu amaca uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak verilmekte olan "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor"ödülüne,  Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. İbrahim Halil ÇELİK layık görüldü. 30.06.2017 tarihinde, Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Vekili Prof. Dr. Refik Ayten, Fırat Üniversitesi Yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun olan 123 öğrenci ve aileleri katıldı.

En Başarılı İntern Doktor" Ödül Plaketini ve belgeyi  Acil Tıp A.D Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa YILMAZ verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN