Kulu Devlet Hastanesi'nde Bayrak Değişimi

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Uzm. Dr. Mustafa Önder GÖNEN, Kulu Devlet Hastanesine Hastane Yöneticisi olarak atandı.

PAYLAŞ
Gazete Acil -

Kulu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Doğmuş görevi Uz. Dr. Mustafa Önder Gönen’e devretti. Devir teslim törenine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Ergin ve hastanede görev yapan idareci ve çalışanlar katıldı.
Devir teslim töreni öncesi konuşan Op. Dr. Doğmuş, “Bize verilen hastane yöneticiliği görevini layıkıyla yerine getirerek sorunsuz bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Tüm ekip arkadaşlarıma minnetlerimi sunuyorum. Görevi devralan arkadaşımızın da bayrağı daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır” dedi.
Uz. Dr. Gönen de yeni göreviyle ilgili olarak "Önemli çalışmalara imza atan ve hastanemizi sorunsuz bir şekilde yeni binasına taşıyan Sayın Doğmuş’dan aldığımız bayrağı, daha iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz. Amacımız Kulu’ya en nitelikli sağlık hizmetini sunabilmektir" dedi.
Uz. Dr. Doğmuş’un başarılı bir başhekimlik dönemini geride bıraktığını vurgulayan Genel Sekreter Prof. Dr. Koç da, “Devlette süreklilik esastır ve zaman zaman nöbet değişimlerinin olması son derece doğaldır. Sayın Başhekimimiz Doğmuş’a bu güne kadar yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki süreçte de kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından yeni Başhekim Gönen, görevinden ayrılan Op. Dr. Doğmuş’a çiçek takdim etti. Genel Sekreter Prof. Dr. Koç’da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Op. Dr. Doğmuş’a teşekkür plaketi verdi

konya.khb.saglik.gov.tr

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN