Temel USG Kursu Kayseri genel bir değerlendirme

Temel USG Kursu Kayseri genel bir değerlendirme

PAYLAŞ

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’nin yatakbaşı ultrasonografi eğitim birimi SonoSchool tarafından 25 - 26 Eylül 2021 tarihlerinde SBÜ Kayseri Şehir Hastanesi’nde düzenlenen “Temel Ultrasonografi Kursu”, başarıyla tamamlandı.

Türkiye’nin değişik illerinden ve değişik uzmanlık alanlarından 48 hekimin katıldığı kursta, yeni bir eğitim anlayışı ile, klasik teorik dersler yapılmayarak, teorik bilgiler pratik hastabaşı eğitimin içinde verilerek katılımcıların çok yoğun bir pratik eğitim almaları yanında, teorik bilgileri de daha iyi özümsemeleri sağlandı.

İki gün boyunca devam eden kursta sadece 1 saat klasik teorik eğitim verilirken, 16 saate ulaşan pratik ve senaryolar üzerinden interaktif eğitimler verildi.

Kurs sonunda düzenlenen sertifika töreninde SonoSchool Başkanı Prof. Dr. Erden Erol ÜNLÜER, bu yeni eğitim anlayışı ile kursların yeni bir aşamaya ulaştığını belirtirken, törene canlı olarak bağlanan ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER'de  SonoSchool’un yurtiçi ve yurtdışı kurslarının ülkemiz ve bölgemiz için ifade ettiği öneme atıfta bulundu.

Ayrıca kursun başından sonuna kadar yanımızda olan ve harika bir evsahipliği yapan SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan BOL ve Eğitim Görevlisi Dr. Öğretim Üyesi Taner ŞAHİN Bey'e de teşekkür ederiz.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN