4. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği Sempozyumu

21-24 Mart 2019 Budapeşte/Macaristan

PAYLAŞ

Acil tıp uzmanı hekimlerin ve aile hekimlerinin ortaklaşa düzenlediği 4.Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği Sempozyumu katılımcılar için hazır. Dördüncüsü hazırlanan sempozyumda Acil Tıp ve Aile Hekimliği alanındaki yenilikler paylaşılacak. 4.Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği Sempozyumu 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenecektir.

Sempozyum Macaristan’dan Macar Acil Tıp Derneği (MSOTKE) ve Macar Birinci Basamak Hekimleri Bilimsel Derneği ile Türkiye’den Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından düzenlenmektedir. Sempozyuma Macaristan, Türkiye, Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan’dan hekimlerin katılması bekleniyor.

Bu seneki sempozyumda acil tıp alanındaki yenilikleri ve tecrübelerimizi, aile hekimliği alanındaki gelişmeleri diğer ülkelerdeki hekimlerle paylaşacağız ve onların da bizlerle paylaşması için güzel bir ortam oluşturulacağız. Sempozyum programında ülkeler arasındaki aile hekimliği uygulaması ile acil tıp uygulamalarının tartışılacağı iki sempozyum, Türkiye-Ukrayna birinci basamak sağlık hizmetleri çalıştayı, acil tıp ve aile hekimliği alanında kurslar ve konular yer alacaktır.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN