ATUDER Acil Tıp Yan Dal ve SGK ödemeleri için çalışma başlattı.

PAYLAŞ
Gazete Acil -

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak Dernek Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER’in öncülüğünde, Yönetim Kurulu üyemiz Doç. Dr. Yunsur ÇEVİK, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜL ve Genel  Müdür Yardımcısı ve Baş Danışman Uzm. Dr. Burak KATİPOĞLU ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM)’ye bir dizi ziyarette bulunuldu.

İlk ziyaretimiz, İçişleri Komisyonu Sözcüsü Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Konya Milletvekili Dr. Mustafa BALOĞLU’na yapıldı. Kendisine, dernek başkanımız “Cander Acil Tıp Temel Başvuru Kitabı” hediye etti. Acil Tıp yan dallarının artık açılmasının zamanının geldiğini ve bu yapılırsa Acil Tıbbın bir ivme kazanacağı ifade edildi.  Ardından Sayın Vekile üzerinde isminin yazılı olduğu hediyemiz takdim edildi. Destek ve yardımlarından dolayı teşekkür edildi.

Ardından Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Sayın Celalettin GÜVENÇ Bey’le makamında görüşüldü. Kendisine derneğimizin geçtiği süreçte verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimiz ifade edildi. Yine aynı şekilde Sayın vekilimizin adının yazılı olduğu hediyemiz takdim edildi.

Bir sonraki ziyaretimiz Konya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Dr. Abdullah AĞRALI’ya yapıldı.

Kendisi ile Acil Tıbbın sorunları hakkında görüşmeler yapıldı. Acil Servisler için önemli fakat SGK’nın ödeme envanterine giremeyen ilaçlar hakkında bilgi verildi. İsteklerimiz dile getirildi.

Meclisin yoğun çalışma temposu içerinde Genel Kuruldan çıkarak bizimle görüşme inceliğinde bulunan Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Kahramanmaraş Milletvekili Sayın İmran KILIÇ ile de Meclis Kulisinde görüşmelerimizi yaptık. Kendisine sınırlı zamanı içerisinde Acil Tıbbın daha da iyileştirilmesi için görüşlerimizi bildirdik. Özellikle Hac Organizasyonlarında Diyanet İşleri Başkanlığı ile ortak Projeler yürütebileceğimizi söyledik. Dernek Başkanımız tarafından kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu hediyemizi takdim edildi.

Günün ilerleyen saatlerinde ise Aksaray Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Doç. Dr. Mustafa SERDENGEÇTİ ile meclisteki odasında görüşmelerimizi yaptık. Derneğimize ve Acil Tıbba verdiği destekten ötürü kendisine üzerinde isimin yazılı olduğu hediyemizi takdim ettik. Teşekkürlerimizi birinci ağızdan ilettik.

Bir süre önce de Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Mehmet OKUMUŞ ve Başdanışmanımız Uzm. Dr. Burak KATİPOĞLU da Plan Bütçe Komisyonu üyesi ve Trabzon Milletvekili Sayın Salih CORA’yı ziyarette bulunmuş, kendisine Acil Tıbba katkılarından ve destekleri  dolayı teşekkür edip hediyemizi takdim etmişlerdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN